• -
  • -
  • -
Vaša pretraga prikazat će:
285 nekretnina

Stambeno-poslovna zgrada "Staro Trnje"

Stanovi Zagreb, Kruge

Stambeno – poslovna zgrada „Staro Trnje“ nalazi se u naselju Trnje, na križanju Drinske ulice i Trnjanskog nasipa IV. Sadrži sveukupno 35 stambenih jedinica i 1 poslovni prostor.
više »

Prodaja stanova - stambeno poslovni objekt Ivekovićeva-Lovinčićeva

Stambeno poslovni objekt Zagreb, Ferenščica

Stambeno - poslovna građevina oznake F1 nalazi se u naselju Ferenščica, na prostoru omeđenom produženom Ivekovićevom ulicom i Lovinčićevom ulicom
više »

Vile i apartmani Crvena Luka resort, Biograd na moru

Vile i apartmani Crvena Luka resort, Biograd na moru

Crvena Luka resort, smješten je u prekrasnoj borovoj šumi i uz samu obalu mora. Nudi kupcima  priliku da budu vlasnici apartmana ili vile unutar turističkog resorta

više »

Stambena zgrada Zagreb - Peščenica, Ivekovićeva ul.

Stambena zgrada Zagreb - Peščenica, Ivekovićeva ul.

Stambena građevina radne oznake "F2" nalazi se u naselju Ferenščica, na prostoru omeđenom produženom Ivekovićevom ulicom i Lovinčićevom ulicom. Stambena građevina oznake F2 projektirana je u obliku slova L.
više »

Tvornica drvenih elemenata / pilana Udbina

Tvornica drvenih elemenata / pilana Udbina

Tvornica drvenih elemenata - Pilana Udbina 7.778 m2 objekata na 63.589 m2 zemljišta Tvornica se nalazi u poslovnoj zoni Podudbina, na zemljištu površine 63.589 m2 ograđenom i asfaltiranom na rubnim dijelovima parcele tvornice.
više »

Novosti

Nekretnine u Splitu skuplje nego u ostalim hrvatskim gradovima

Iako su cijene nekretnina na Jadranu puno više od onih u unutrašnjosti Hrvatske, Split se svakako ističe s najvećom potražnjom, ali i cijenama nekretnina.
više »

Evo koji su gradovi najtraženiji za kupnju i najam nekretnina

Kroz srpanjsko razdoblje naviše su se pretraživali stanovi za najam ili prodaju prvenstveno u Zagrebu, potom u Rijeci te Splitu i Zadru,
više »

Najviši rast cijena nekretnina u Hrvatskoj od ulaska u Europsku uniju

Izvješće europskog statističkog ureda, Eurostata, pokazuje snažan rast cijena nekretnina u Hrvatskoj za prvo tromjesečje od ulaska u EU.

više »

Kretanja cijena na hrvatskom tržišu nekretnina

 Na godišnjoj razini najveći pad cijena stanova zabilježen je u Sisku s razlikom od 15,1 posto, dok u Dubrovniku razlika u padu cijene iznosi 13,5 posto. 
više »