Ekskluzivna vila Zagreb - Gornje Prekrižje

Ekskluzivna vila Zagreb - Gornje Prekrižje

Ekskluzivna luksuzna vila izgrađena je 2008. godine po najvišim standardima i upotrebom najkvalitetnijih materijala. Nalazi se na jedinstvenoj lokaciji, rezidencijalnom dijelu grada.
više »

Stanovi i poslovni prostori

Centar-Banjavčićeva

Useljiv je novi projekt sa ukupno 89 stanova. Površina stanova od 33 m². Stanovi su kvalitetno građeni, oprema i materijali vrhunski, posebno je vođeno računa o komforu i kvaliteti stanova ...

više »

Stanovi - USELJIVO !!!

Črnomerec Centar

Na atraktivnoj lokaciji šireg centra Zagreba, omeđen ulicama Baruna Filipovića, Cankarevom i Gradišćanskom, izgrađen je poslovno-stambeni kompleks Črnomerec centar ...

više »

Stambeno/poslovni objekt – U IZGRADNJI

Savska/Lomnička

Predmetna građevina, kategorizirana je kao stambeno/trgovačko/poslovna, sastoji se od dva nadzemna volumena, istočnog i zapadnog, koji su povezani zajedničkim volumenom podzemnih etaža (četiri podzemne etaže).

više »

Stanovi

Oporovečka

U izgradnji su 2 objekta, stanovi površina od 38 m2 do 98 m2.
više »

Novosti

Buknulo darovanje nekretnina, tržište poslovnih prostora zamrlo

Najveći pad lani su zabilježile transakcije koje se odnose na kuće (13%) i građevinsko zemljište (12%). Iako je Porezna uprava lani naplatila 1,14 milijardi kuna poreza na promet nekretnina, koji ne obuhvaća samo kupoprodaje nego i transakcije poput nasljeđivanja i darovanja, čak 12 posto više novca u državnoj blagajni po toj osnovi u odnosu na 2012., nije signal da je prodaja napokon živnula.
više »

Nekretnine u Hrvatskoj 20 posto ispod točke ravnoteže

Nekretnine u Hrvatskoj su podcijenjene gotovo najviše od svih zemalja Europske unije, tvrdi Europska komisija u svojim proljetnim prognozama gdje se ističe kako su nekretnine u Hrvatskoj čak 20 posto ispod ravnotežne točke, koja znači cijenu najpovoljniju za ekonomiju neke države.

I dok Komisija tvrdi da su Hrvatske nekretnine podcijenjene, piše Glas Istre, kupovna moć hrvatskih građana je takva da su im one još uvijek preskupe, pa niže cijene nisu povećale njihovu prodaju, nego se u Hrvatskoj u prošloj godini dogodio najveći pad od svih članica EU-a, čak 17,8 posto.

više »

Građevinski radovi pali preko 10 posto

Građevinski radovi u Hrvatskoj u siječnju ove godine bili su prema kalendarski prilagođenim indeksima 10,9 posto manji u odnosu na radove iz siječnja prošle godine, a pali su i u odnosu na prosinac i to za 3,3 posto, objavio je Državni zavod za statistiku.
više »

Kvadrat stana iznad 2.000 eura u samo dva zagrebačka kvarta

Tražene cijene nekretnina, na mjesečnoj razni niže su za 0,6%, dok su u odnosu na godinu ranije niže za 4,6%. U prosincu 2013. u odnosu na studeni cijene nekretnina na zagrebačkom tržištu su niže za svega 0,2 posto.
Na godišnjoj razini, u odnosu na prosinac 2012. tražene cijene nekretnina u Zagrebu i okolici ostvarile su pad od 5,3%. Važno je napomenuti da je indeks i dalje ispod razine 2006. godine, kažu podaci CentraNekretnina. Prosječna tražena cijena stana u Zagrebu u listopadu iznosi 1.565 eura/m2, što je malo manje u odnosu na studeni (0,4%), a 6% niže u odnosu na prosinac 2012. godine.
više »

Kontakt

PBZ nekretnine d.o.o.
Radnička cesta 42
Zagreb

  • PRODAJA
  •  + 385 1 63 63 636
  •  + 385 1 63 63 643
  •  + 385 1 63 63 634