Ekskluzivna vila Zagreb - Gornje Prekrižje

Ekskluzivna vila Zagreb - Gornje Prekrižje

Ekskluzivna luksuzna vila izgrađena je 2008. godine po najvišim standardima i upotrebom najkvalitetnijih materijala. Nalazi se na jedinstvenoj lokaciji, rezidencijalnom dijelu grada.
više »

Stanovi i poslovni prostori

Centar-Banjavčićeva

Useljiv je novi projekt sa ukupno 89 stanova. Površina stanova od 33 m². Stanovi su kvalitetno građeni, oprema i materijali vrhunski, posebno je vođeno računa o komforu i kvaliteti stanova ...

više »

Stanovi - USELJIVO !!!

Črnomerec Centar

Na atraktivnoj lokaciji šireg centra Zagreba, omeđen ulicama Baruna Filipovića, Cankarevom i Gradišćanskom, izgrađen je poslovno-stambeni kompleks Črnomerec centar ...

više »

Stanovi – USELJIVO !!!

Vrbani III

U novoizgrađenom urbanom naselju Vrbani III neposredno do Jarunskog jezera useljiv je stambeno-poslovni objekt sa 99 stanova ...
više »

Stambeno/poslovni objekt – U IZGRADNJI

Savska/Lomnička

Predmetna građevina, kategorizirana je kao stambeno/trgovačko/poslovna, sastoji se od dva nadzemna volumena, istočnog i zapadnog, koji su povezani zajedničkim volumenom podzemnih etaža (četiri podzemne etaže).

više »

Stanovi

Oporovečka

U izgradnji su 2 objekta, stanovi površina od 38 m2 do 98 m2.
više »

Novosti

Kvadrat stana iznad 2.000 eura u samo dva zagrebačka kvarta

Tražene cijene nekretnina, na mjesečnoj razni niže su za 0,6%, dok su u odnosu na godinu ranije niže za 4,6%. U prosincu 2013. u odnosu na studeni cijene nekretnina na zagrebačkom tržištu su niže za svega 0,2 posto.
Na godišnjoj razini, u odnosu na prosinac 2012. tražene cijene nekretnina u Zagrebu i okolici ostvarile su pad od 5,3%. Važno je napomenuti da je indeks i dalje ispod razine 2006. godine, kažu podaci CentraNekretnina. Prosječna tražena cijena stana u Zagrebu u listopadu iznosi 1.565 eura/m2, što je malo manje u odnosu na studeni (0,4%), a 6% niže u odnosu na prosinac 2012. godine.
više »

Energetski certifikat za zgradu, stan ili poslovni prostor

Zakonska obaveza izrade energetskog certifikata
Prema Pravilniku o energetskom certificiranju zgrada, od 01.07.2013. energetski certifikat prilikom prodaje mora imati svaka zgrada, stan ili poslovni prostor površine veće od 50m2.
Energetski certifikat za stan, zgradu ili poslovni prostor, to je dokument koji predočuje energetska svojstva zgrade, stana, poslovnog prostora, a izdaje ga ovlašteni energetski certifikator. 
 

 
više »

Nakon što je iz oglasnika nestalo na tisuće stanova, uzbuna se pokazala lažnom

Nakon što je 1. siječnja na snagu stupio novi Zakon o gradnji, koji nalaže da svaki stan koji se prodaje mora imati energetski certifikat, iz oglasnika i sa specijaliziranih portala za oglašavanje nestalo je tisuće i tisuće stanova. No, uzbuna se pokazala lažnom jer iz nadležnog Ministarstva poručuju da certifikat u određenim slučajevima nije nužan.
 
više »

Uredi – blagi pokazatelji oporavka tržišta

 S ulaskom Hrvatske u EU kao 28.članice očekuje se da će rezultirati smanjenjem financijskim rizicima i povećanjem gospodarske i političke stabilnosti, premda su gospodarski pokazatelji i dalje bez znakova oporavka i skorog izlaska i recesije, navodi se u zadnjem Zagreb Reasearch Forumu.
više »