• -
  • -
  • -
Vaša pretraga prikazat će:
293 nekretnina

Ekskluzivna vila Zagreb - Gornje Prekrižje

Ekskluzivna vila Zagreb - Gornje Prekrižje

Ekskluzivna luksuzna vila izgrađena je 2008. godine po najvišim standardima i upotrebom najkvalitetnijih materijala. Nalazi se na jedinstvenoj lokaciji, rezidencijalnom dijelu grada.
više »

Stanovi i poslovni prostori

Centar-Banjavčićeva

Useljiv je novi projekt sa ukupno 89 stanova. Površina stanova od 33 m². Stanovi su kvalitetno građeni, oprema i materijali vrhunski, posebno je vođeno računa o komforu i kvaliteti stanova ...

više »

Stanovi Zagreb, Selska ul., stambena građevina S3

Stanovi Zagreb, Selska ul., stambena građevina S3

Stambena građevina oznake S2,S3 nalazi se u Zagrebu naselju Trešnjevka, u Bloku Selska-Baštijanova-Vitezićeva-Stubička
više »

Stambeno-poslovna zgrada "Staro Trnje"

Stanovi Zagreb, Kruge

Stambeno – poslovna zgrada „Staro Trnje“ nalazi se u naselju Trnje, na križanju Drinske ulice i Trnjanskog nasipa IV. Sadrži sveukupno 35 stambenih jedinica i 1 poslovni prostor.
više »

Prodaja stanova - stambeno poslovni objekt Ivekovićeva-Lovinčićeva

Stambeno poslovni objekt Zagreb, Ferenščica

Stambeno - poslovna građevina oznake F1 nalazi se u naselju Ferenščica, na prostoru omeđenom produženom Ivekovićevom ulicom i Lovinčićevom ulicom
više »

Stambeno poslovna zgrada Zagreb, Donje Svetice

Stambeno poslovna zgrada Zagreb, Donje Svetice

Na atraktivnoj lokaciji u ponudi je objekt stambeno-poslovne namjene sa 63 stana i 4 poslovna prostora
više »

Novosti

Novi trendovi na hrvatskom tržištu nekretnina

Podaci Eurostata pokazuju rast cijena nekretnina u drugom ovogodišnjem kvartalu i to za 3 posto više nego prošle godine. U odnosu na prvo tromjesečje, drugo je tromjesečje obilježio rast od 2,5 posto. Navedeni podaci pokazuju pozitivan trend koji, ako se održi do kraja godine, može predstavljati konačni oporavak na hrvatskom tržištu nekretnina u 2015. godini, koje bilježi sedam godina uzastopnih padova.  
 
 
više »

Promjene u oporezivanju prometa nekretnina od 1.1.2015.

Način oporezivanja prometa nekretnina kakav poznajemo danas primjenjuje se od 1.1.1998. zajedno s početkom primjene poreza na dodanu vrijednost u poreznom sustavu Republike Hrvatske. Ovakav sustav oporezivanja prometa nekretnina mijenja se s 1.1.2015. kada na snagu stupaju izmijenjene odredbe Zakona o porezu na dodanu vrijednost te Zakona o porezu na promet nekretnina.
više »

Buknulo darovanje nekretnina, tržište poslovnih prostora zamrlo

Najveći pad lani su zabilježile transakcije koje se odnose na kuće (13%) i građevinsko zemljište (12%). Iako je Porezna uprava lani naplatila 1,14 milijardi kuna poreza na promet nekretnina, koji ne obuhvaća samo kupoprodaje nego i transakcije poput nasljeđivanja i darovanja, čak 12 posto više novca u državnoj blagajni po toj osnovi u odnosu na 2012., nije signal da je prodaja napokon živnula.
više »

Nekretnine u Hrvatskoj 20 posto ispod točke ravnoteže

Nekretnine u Hrvatskoj su podcijenjene gotovo najviše od svih zemalja Europske unije, tvrdi Europska komisija u svojim proljetnim prognozama gdje se ističe kako su nekretnine u Hrvatskoj čak 20 posto ispod ravnotežne točke, koja znači cijenu najpovoljniju za ekonomiju neke države.

I dok Komisija tvrdi da su Hrvatske nekretnine podcijenjene, piše Glas Istre, kupovna moć hrvatskih građana je takva da su im one još uvijek preskupe, pa niže cijene nisu povećale njihovu prodaju, nego se u Hrvatskoj u prošloj godini dogodio najveći pad od svih članica EU-a, čak 17,8 posto.

više »