• -
  • -
  • -
Vaša pretraga prikazat će:
301 nekretnina
Potražnja za stanovima na prodaju tijekom listopada 2017. je bila najveća na području Zagreba i Splita. Osim u navedenim gradovima, velika potražnja zabilježena je i na području Zadra, Osijeka i Pule. Strani kupci, posebice oni iz BiH, Švicarske, Austrije, Slovenije i Njemačke, iskazali su najveći interes za stanovima smještenima na području Zadra, Zagreba, Splita i otoka Krka, prenosi Crozilla News.

Kada je riječ o kućama na prodaju, najveća je potražnja zabilježena za onima smještenima na području Osijeka, Zadra, Umaga, Pule i Poreča. Potencijalni strani kupci su kuće na prodaju najviše pretraživali na području Crikvenice te Istarske i Zadarske županije.

Slična je situacija tijekom listopada zabilježena i kod građevinskih zemljišta. Tako je najveći interes zabilježen prema građevinskim zemljištima koja se nalaze na području Zadarske i Istarske županije te Crikvenice. S druge strane, najveća potražnja za poljoprivrednim zemljištima odnosila se na one smještene na području Vodnjana, Valture i Poreča.

Izvor: Crozilla News