Mjesta i gradovi

Trešnjevka – jug

Četvrt obuhvaća dio Zagreba južno od Zagrebačke avenije, zapadno od Savske ceste, sjeverno od Save, a istočno od Savske Opatovine.

Črnomerec

Četvrt obuhvaća urbani dio uz Ilicu zapadno od ulice Republike Austrije, te gradska naselja na obroncima Medvednice: Jelenovac, Vrhovec, Šestinski dol, Sveti Duh, Bijenik, Lukšići, Mikulići, Fraterščica i dijelovi Kustošije (Kustošija-centar, Gornja Kustošija, Graberje, Završje i Krvarić).

Gornja Dubrava

Četvrt obuhvaća sjeverni dio Dubrave, u kojem se nalaze brojna poluurbana naselja: Branovec, Čučerje, Dankovec, Dubec, Granešina, Granešinski Novaki, Jalševec (Zagreb), Miroševec, Novoselec, Oporovec, Retkovec, Trnovčica.

Donja Dubrava

Četvrt obuhvaća dio Dubrave južno od Avenije Dubrava, u kojem se nalaze brojna poluurbana naselja, kao što su Čulinec, Retkovec i Trnava.

Stenjevec – najzapadnija zagrebačka četvrt

Gradska četvrt Stenjevec nalazi se na zapadnom dijelu grada Zagreba. Prema prosjeku godina stanovnika jedna je od mlađih četvrti.

Podsused – Vrapče

Četvrt obuhvaća zapadni dio grada, sjeverno od željezničke pruge.

Podsljeme – šuma nadomak grada

Podsljeme je gradska četvrt u Gradu Zagrebu koja obuhvaća naselja u sjevernom dijelu grada, na obroncima Medvednice: Šestine, Mlinovi, Gračani, Markuševec i Vidovec. Mirna i zelenilom okružena četvrt s brojnim obiteljskim kućama i rezidencijalnim vilama.

Sesvete – izlaz grada na Istok Hrvatske

Sesvete tvore najistočniju gradsku četvrt administrativnog područja Grada Zagreba.

Brezovica

Brezovica je gradska četvrt koja se prostire na jugozapadnom rubnom dijelu samog grada i obuhvaća 20 samostalnih naselja.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?