Kuća za odmor u blizini Mrežnice

ID: 3357-1 Nekretnina za odmor, prodaja
Površina: 77,00 m²
Soba: 2
74.500,00 € 565.025,36 kn

Osnovni podaci

Grad:Duga resa

Šira lokacija:Donji Zvečaj

Cijena/m²:967,53 €

Površina:77,00 m²

Površina okućnice:664,00 m²

Površina parcele:781 m²

Soba:2

Katnost:sut,pri

Stanje:Uređeno i održavano

Opis

Vikend kuća u neposrednoj blizini rijeke Mrežnice (udaljenost do slapa rijeke Mrežnice 150m) nalazi se u Donjem Zvečaju. Kuća se nalazi na pravokutnoj parceli površine 781m2. U stambenom prostoru kuće nalaze se dvije spavaće sobe, dnevni boravak s kuhinjom i velikim kaminom te kupaonicom. Pomoćna građevina izvedena je u donjem dijelu parcele, površine 12m2. S jugozapadne strane izgrađene kuće, uzduž njene cijele dužine, je natkrivena terasa dimenzije 13m x 2m (26m2). U zoni natkrivenog dijela, ispred veće spavaće sobe, u kontinuiranom nastavku još je i otvorena sunčana terasa 5m x 3m (15m2). Isto tako se uza sjverozapadno pročelje kuće proteže otvorena sunčana terasa dimenzije 7m x 2,80m (19,60m2). Između vikend kuće i pomoćne građevine izvedena je ispod velikog hrasta kružna otvorena terasa-sjenica površine 8m2. Sve navedene terase te ophodnja oko izgrađenih objekata popločene su granitnim mozaikom.

Infrastruktura: strujna i vodovodna mreža, komunalna odvožnja otpada. Izveden vanjski šaht s vodomjerom. Po projektu izvedena septička jama i kontrolni šaht za odvodnju do septičke jame. Izvedene su i dvije cisterne volumena 3m3 + 10m3 s filterom za sabirne oborinske vode s jugozapadnih krovnih ploha napravljenih od specijalnih limenih ploča.

Bogato opremljeni dućan i veliki vrhunski restoran DP sa smještajnim jedinicama u neposrednoj blizini (oko 300m šetnje). U sklopu tog kompleksa nalaze se teniski teren, teren za mali nogomet, dječje igralište, a u ponudi je i rafting po Mrežnici i Korani. Idealan objekt za uživanje u idiličnom ambijentu rijeke Mrežnice i zelenila na samoj parceli (borovi, hrastovi, klenovi i dr.)

 

Ostali podaci

Ostali podaci

  • Stolarija: Drvena stolarija

Dozvole

  • Građevinska dozvola
  • Uporabna dozvola
  • Vlasnički list
Broj pregledavanja: 2441

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?