PBZ-CARD d.o.o., Radnička 42, Zagreb
T: +385 1 6363 630, +385 1 6363 631
E: info@pbz-nekretnine.hr, W: www.pbz-nekretnine.hr

Stambena zgrada, Zagreb, Radnički dol

Zagreb

ID: 141

Površina: od 68,10 do 87,00 m²

Cijena: 33.705,57 kn/m²

Cijena: 4.500,00 €/m²

Nekretnina u ponudi: 2

Opis

Projekt Stambene građevine u Ulici Radnički dol  nalazi se na vrlo atraktivnoj lokaciji za stanovanje, u središnjem dijelu grada Zagreba, gradska četvrt Gornji grad – Medveščak,  svega nekoliko blokova zapadno od glavnog gradskog trga – Trga bana Jelačića.

Ovo je lokacija vrlo tražena za ugodno i sadržajno stanovanje. Društvena  infrastruktura je vrlo razvijena, te se u blizini lokacije nalaze vrtići, jaslice, privatni vrtić, osnovne škole, knjižnice, fakulteti, gimnazija i niz drugih sadržaja i ostalih sadržaja potrebnih za  ugodan život.

Predviđeno vrijeme useljenja je ožujak 2021 godine

Stambena građevina je etažnosti 3 podzemne etaže (-1Po, -2Po, -3Po) i šest nadzemnih etaža (p+5K),  sa 21 stambenom jedinicom, te 56 parkirnih garažnih mjesta od čega 32 garaže i 24 garažna parkirna mjesta.

Radi se o vrlo modernom projektu, izgrađenom od vrhunskih materijal i opreme.

Stanovi su prostrani, velike površine i sobnosti, svaki od njih ima lođe s ulične i dvorišne strane, a stanovi u prvom katu imaju i vlastite vrtove.

Konstrukcija je armirano – betonska, fasada je ETICS fasadni sustav, a fasadna stolarija je  aluminijska, ostakljena troslojnim IZO staklom. Zaštita od sunca je s dvorišne strane je predviđena putem aluminijskih roleta, a sa ulične strane putem unutarnjih zavjesa/venecijanera. Sve rolete su elektronski upravljane.

Ograde lođa i terasa izvode se od lameliranog stakla u visini od 110 cm.

Zajednički prostori – podne obloge ulaza, stubišta i hodnika obložene su kamenim pločama, a stubišne ograde su od aluminijskih profila. Liftovi su KONE sa luksuzno opremljenim kabinama.

Ulaz u garaže opremljen je sa ulaznim niskošumnim rolo vratima sa daljinskim upravljačem, te video nadzor na ulazu.

Konstruktivan visina stanova je 2,96 m, dok je svijetla visina stanova 2,68 m.

Stropovi u stanovima su spušteni stropovi unutar kojih su smješteni paneli za grijanje i hlađenje prostora, kao i sprinkler instalacije za automatsko gašenje požara u stanovima.

Ulazna vrata su protuprovalna u standardu DIERRE ili slično, unutarnja stolarija drvena sa futer štokovima i skrivenim pantima. Podovi su hrastov troslojni parket I klase ili keramičke/greis pločice I klase.

Automatika – „ pametna kuća“ koja omogućava daljinsko upravljanje grijanjem, hlađenjem, roletama i rasvjetom.

Grijanje / hlađenje – etažno, predviđeno putem klima modula koji su ugrađeni u podkonstrukciju spuštenog stropa. Grijanje sanitarnih prostorija je podno površinsko i putem cijevnih kupaonskih radijatora. Za grijanje, hlađenje i pripremu tople vode, koriste se inverterske dizalice topline.

Projektirani energetski razred je A.

U projektu je slobodno još 8 stanova, te  više garaža i PGM-ova , a svaki stan je opisan kao posebna nekretnina.