Stanovi novogradnja, Rijeka, Kantrida

Osnovni podaci

Grad:Rijeka

Šira lokacija:Zapad

Uža lokacija:Kantrida

Nekretnina u ponudi:8

Površina:od 65,42 do 151,92 m²

Cijena:od 16.398,21 do 20.142,10 kn/m²

Cijena: od 2.190,00 do 2.690,00 €/m²

Opis

Stambeno-poslovni kompleks Rio-Kantrida u Rijeci u fazi je izgradnje. To je  trenutno jedan od najatraktivnijih stambeno-poslovnih kompleksa koji se grade u gradu Rijeci.  

Kompleks se nalazi na top lokacija Kantrida – Marčeljeva Draga. To je lokacija na pola puta između centra Rijeke i Opatije, pa se nameće kao alternativa za kupnju nekretnina u Opatiji, koje su ipak višestruko skuplje, za kupce iz Italije, Slovenije i Austrije.

Čitav projekt kao i uređenje stanova zadovoljavat će više kriterije kvalitete gradnje i viši nivo uređenja: termo fasada, etažni sistem grijanja (radijatori), klima uređaj u dnevnom dijelu stana, keramika i parketi prve klase , ulazna protuprovalna vrata, stambena fasadna stolarija izrađena od drvo-aluminijskih profila, ostakljena trostrukim IZO staklom, liftovi itd.

Grade se tri zgrade s ukupno 273 stana od kojih je 12 ekskluzivnih penthous-a s otvorenim krovnim terasama i pogledom na čitav Kvarnerski zaljev. Nekretnina se sastoji od 2 ukopane etaže sa spremištima, parkirnim mjestima za stanare i tehničke prostore trgovačkog centra. Na nivou prizemlja smješten je trgovački centar opće namjene sa 10 lokala. Središnji prostor krova objedinjava prostor između stambenih zgrada A, B i C, između kojih je ozelenjen prostor za dječja igrališta, sjedenje i druženje. Stambene zgrade su; katnosti : A - P+13; B - P+8; C - P+10.

Za potrebe grijanja  pripreme sanitarne tople vode predviđeno je plinsko etažno grijanje s kombiniranim plinskim aparatom. U svim prostorijama predviđeno je toplovodno podno grijanje dok je za klimatizaciju stana predviđena ugradnja multi split sustava s jednom vanjskom jedinicom te unutarnjim zidnim jedinicama u svim prostorijama.

Dovršetak projekta i useljenje očekuju se u lipnju 2022 godine

Broj pregledavanja: 3211

Sve nekretnine projekta

Brza tražilica
Cijena (€):
Površina (m2):
prodaja

143.269,80 €

ID: 3647-1

Stanovi novogradnja, Rijeka ,Kantrida

Podtip: Stan u novogradnji

Lokacija: Rijeka, Kantrida

Površina:
65,42 m²
Soba:
2
prodaja

274.419,80 €

ID: 3646-1

Stanovi novogradnja, Rijeka ,Kantrida

Podtip: Stan u novogradnji

Lokacija: Rijeka, Kantrida

Površina:
114,82 m²
Soba:
4

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?