PBZ-CARD d.o.o., Radnička 42, Zagreb
T: +385 1 6363 630, +385 1 6363 631
E: info@pbz-nekretnine.hr, W: www.pbz-nekretnine.hr

Stanovi novogradnja, Rijeka, Kantrida

Rijeka

ID: 144

Površina: od 65,42 do 151,92 m²

Cijena: od 16.403,38 do 20.148,44 kn/m²

Cijena: od 2.190,00 do 2.690,00 €/m²

Nekretnina u ponudi: 8

Opis

Stambeno-poslovni kompleks Rio-Kantrida u Rijeci u fazi je izgradnje. To je  trenutno jedan od najatraktivnijih stambeno-poslovnih kompleksa koji se grade u gradu Rijeci.  

Kompleks se nalazi na top lokacija Kantrida – Marčeljeva Draga. To je lokacija na pola puta između centra Rijeke i Opatije, pa se nameće kao alternativa za kupnju nekretnina u Opatiji, koje su ipak višestruko skuplje, za kupce iz Italije, Slovenije i Austrije.

Čitav projekt kao i uređenje stanova zadovoljavat će više kriterije kvalitete gradnje i viši nivo uređenja: termo fasada, etažni sistem grijanja (radijatori), klima uređaj u dnevnom dijelu stana, keramika i parketi prve klase , ulazna protuprovalna vrata, stambena fasadna stolarija izrađena od drvo-aluminijskih profila, ostakljena trostrukim IZO staklom, liftovi itd.

Grade se tri zgrade s ukupno 273 stana od kojih je 12 ekskluzivnih penthous-a s otvorenim krovnim terasama i pogledom na čitav Kvarnerski zaljev. Nekretnina se sastoji od 2 ukopane etaže sa spremištima, parkirnim mjestima za stanare i tehničke prostore trgovačkog centra. Na nivou prizemlja smješten je trgovački centar opće namjene sa 10 lokala. Središnji prostor krova objedinjava prostor između stambenih zgrada A, B i C, između kojih je ozelenjen prostor za dječja igrališta, sjedenje i druženje. Stambene zgrade su; katnosti : A - P+13; B - P+8; C - P+10.

Za potrebe grijanja  pripreme sanitarne tople vode predviđeno je plinsko etažno grijanje s kombiniranim plinskim aparatom. U svim prostorijama predviđeno je toplovodno podno grijanje dok je za klimatizaciju stana predviđena ugradnja multi split sustava s jednom vanjskom jedinicom te unutarnjim zidnim jedinicama u svim prostorijama.

Dovršetak projekta i useljenje očekuju se u lipnju 2022 godine