Stambena zgrada B – Zagreb, Špansko sjever

Osnovni podaci

Grad:Zagreb

Šira lokacija:Stenjevec

Uža lokacija:Špansko

Nekretnina u ponudi:11

Površina:od 59,39 do 76,43 m²

Cijena:14.152,50 kn/m²

Cijena: 1.890,00 €/m²

Opis

Lokacija

Stambena građevina oznake „B“ gradi se u naselju Špansko sjever u Zagrebu, u bloku: buduća Ulica V. Korajca - produžena sa sjevera - Ulica Hrvatskih branitelja sa istoka - A. Šoljana - produžena sa juga.

Na parceli je predviđena izgradnja stambenog objekta katnosti prizemlje + sedam katova + potkrovlje, sveukupno 116 stambenih jedinica.

Cijena stanova iznosi 1.890,00 €/m2, cijena vrta iznosi 290 €/m2, uz stan se obvezuje kupnja garažnog parkirališnog mjesta, cijena parkirališnih mjesta u podrumu: etaža -1 : 580 € / m2, etaža -2 : 410 € / m2.  Cijena vanjskog parkirališnog mjesta iznosi: 490 € / m2, za plaćanje unutar 3 dana odobrava se popust od 5% (izuzev na garažna parkirališna mjesta na etaži -2). 

Objekt je u izgradnji, planirani rok završetka je 30.03.2022.

Materijali

Toplinska izolacija
Toplinska izolacija bit će izvedena u skladu sa proračunom fizike zgrada koje je sastavni dio glavnog projekta. Upotrijebiti će se slijedeći materijali: ekstrudirani, elastificirani-ekspandirani polistiren i mineralna vuna.

Zvučna izolacija
Zvučna izolacija bit će izvedena u skladu sa proračunom projekta zaštite od buke koji je sastavni dio glavnog projekta Zvučna izolacija unutarnjih zidova osigurat će se zidovima od armiranog betona debljine 20cm. Kod međukatnih konstrukcija izolacija će se postignutići armiranobetonskom pločom debljine 20 cm i plivajućim podom, gdje se predviđa 2cm elastificiranog i ekspandiranog polistirena. Prozori i balkonska vrata imaju zvučnu izolaciju min Rw=35 dB, a ulazna vrata stanova Rw=30 dB (osim stanova bez vrata dnevnih boravaka Rw=35 dB).

Obrada podova
Svi podovi u stanovima predviđeni su sa parketom ili keramičkim pločicama. Podovi ulaznih prostora, dnevnih boravaka, blagovaonica i spavaćih soba oblažu su hrastovim parketom. Keramičke pločice će biti postavljene u kupaonici, kuhinji i izbi kao završnim slojem. Ulazni prostori zgrade i prostori stubišta obložit će se kamenom. Podovi balkona i lođa od keramičkih gres pločica, predviđenih za vanjske prostore.

Unutarnje obrade zidova i stropova
Pregradni unutarnji zidovi u sistemu gipskartonskih ploča, fasadni zidovi ispune od blok opeke. Unutarnji zidovi od blok opeke i betonskih blokova obostrano žbukani i bojani, odnosno jednostrano obloženi kombi-pločom i žbukani. Zidovi kupaonica, wc-a oblažu se keramičkim pločicama, a u kuhinji samo iznad radne površine u visini 60 cm. Ulazni dio u objekt i stubište izvest će se u plastičnoj “teraton” žbuci radi veće trajnosti i otpornosti. Unutarnji ab zidovi i stropovi u cijelom objektu (osim onih sa izolacijom) su armiranobetonske ploče izvedene u glatkoj oplati, gletane, fugirane i bojane bojom.

Fasada
Svi vanjski zidovi (blok opeka, odnosno ab zid) izvest će se sa toplinskom izolacijom od ploča mineralne vune sa fasadnom zaštitom žbukom u sivoj boji i bojama pastelnih tonova.

Obrada krova
Krov je jednostrešni, blagog nagiba, pokriven ravnim pocinčanim limom na hidroizolaciji, daščanoj oplati i drvenoj krovnoj potkonstrukciji, sve na kosoj ab ploči.

Stolarija
Stolarija se ugrađuje suhom ugradnjom. Sva unutarnja stolarija je sa ‘futer’-dovratnicima. Ulazna vrata u stanove su protuprovalna. Vanjska stolarija je od polimer-profila, ostakljena dvostrukim IZO staklom. Kod unutarnje stolarije neka su vrata ostakljena običnim odnosno ornament staklom. Zaštita prozora od sunca su alu- eslinger rolete.

Bravarija
Ograde stepeništa su od profila nehrđajućeg čelika.

Konstrukcija

Temeljenje stambene građevine na temeljnoj ploči i nosiva konstrukcija podzemne etaže nije predmet ovog glavnog projekta a obuhvaćeni su projektom podzemnog dijela (I faza izgradnje kompleksa) sa dimenzioniranjem elemenata prema opterećenjima u koja su uzeta u obzir i opterećenja nadzemnog dijela zgrade.

Vertikalna nosiva konstrukcija nadzemnog dijela zgrade C je armiranobetonska monolitna. Sastoji se od sistema uzdužnih i poprečnih nosivih zidova od armiranog betona debljine 20 cm. Međukatne konstrukcije čine ab ploče debljine 20 cm.

Fasadni zidovi ispune izvode se od blok opeke d=20 cm.

Unutarnji zidovi na granicama stambenih jedinica izvest će se kao zidovi od armiranog betona: prema hodnicima - d=12 cm a prema susjednom stanu d=15 cm.

Pregradni zidovi u stanovima su u sistemima zidova od gipskartonskih ploča na vlastitoj potkonstrukciji - 10 i 12.5 cm.

Konstrukciju dvokrakog stubišta čine kose ab ploče i ab ploča međupodesta debljina 16 cm.

Broj pregledavanja: 2053

Sve nekretnine projekta

Brza tražilica
Cijena (€):
Površina (m2):
prodaja

112.247,10 €

ID: 3656-1

Stan Zagreb, Špansko - objekt B

Podtip: Stan u novogradnji

Lokacija: Zagreb, Špansko

Površina:
59,39 m²
Soba:
2
Kupaona:
1
prodaja

112.833,00 €

ID: 3655-1

Stan Zagreb, Špansko - objekt B

Podtip: Stan u novogradnji

Lokacija: Zagreb, Špansko

Površina:
59,70 m²
Soba:
2
Kupaona:
1
prodaja

144.452,70 €

ID: 3658-1

Stan Zagreb, Špansko - objekt B

Podtip: Stan u novogradnji

Lokacija: Zagreb, Špansko

Površina:
76,43 m²
Soba:
3
Kupaona:
1

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?