PBZ-CARD d.o.o., Radnička 42, Zagreb
T: +385 1 6363 630, +385 1 6363 631
E: info@pbz-nekretnine.hr, W: www.pbz-nekretnine.hr

LUKSUZNI STANOVI NOVOGRADNJA ZAGREB LANGOV TRG-RIBNJAK

Zagreb

ID: 164

Površina: od 73,02 do 156,12 m²

Nekretnina u ponudi: 10

Opis

LUKSUZNI STANOVI ZAGREB LANGOV TRG NOVAKOVA ULICA 1 :

Stambeno poslovna građevina u izgradnji u ulici Vjenceslava Novaka, koja se nalazi na uglu Langovog trga i Novakove ulice. Građevina je ugrađena uz sjeveroistočnu i jugozapadnu među. Visina građevine na dijelu prema Langovom trgu  P+5+UK, a prema istoku na Novakovu ulicu, P+5.

U stambeno poslovnoj građevini je ukupno planiran 21 luksuzni stan, površine stanova su između 73,02 m2 i 181,79 m2. Ukupno je 11 različitih tipova stanova, od 3-sobnih do 5- sobnih,

U prizemlju građevine planiran je prostor poslovne namjene, kao prateći sadržaj, kako bi život stanara bio što ugodniji, a krajni korisnici zadovoljni.

Građevina je funkcionalno podjeljena na tri djela: podrum, prizemlje i katovi.

U podrumu građevine smješteno je 38 garažnih parkirnih mjesta sa spremištima i tehničkim prostorijama.

Slobodni dio parcele je ozelenjen, tako da su potrebe za parkiranjem riješene u podrumu građevine, kako bi se prizemlje oslobodilo od automobila i služilo isključivo pješacima.

U prizemlju je smješten kolni ulaz u garažu, natkriveno spremište za bicikle, prostorija za odlaganje otpada, ulazi za stambeni i poslovni dio.

Na katovima su smještene stambene jedinice različite tipologije, a na zadnjim etažama nalaze se vrlo luksuzni stanovi sa pripadajućim vanjskim prostorima, što daje dodatan luksuz privatnosti i zelenila.

Građevina je podjeljena na poluetaže, a na svakoj etaži su dva ili tri stana.

Vanjska obloga pročelja su keramičke ploče s aluminijskim griljama i staklenim ogradama logga. Svi stanovi imaju velike staklene stijene.

U gradnji se koriste visoko kvalitetne sanitarije, pločice i parket - sve 1. klasa.

Sustav grijanja stambenih jedinica biti će izveden preko dizalica topline.

Sustavi hlađenja vrši se putem individualnih dizalica - Multisplit sustavi.

Energetski učinkoviti sustavi grijanja/hlađenja, dizalice koje koriste upotrebljave/obnovljive izvore energije, odnosno koriste solarnu energiju.

Građevina je opremljena sustavom video kućnog telefona( portofona ), antenskim sustavom, sustavom zaštite od udara munja, sustavom detekcije CO u garaži, te sustavom vatro dojave na cijelom objektu (osim stanova).

Sustav optičkih instalacija provedeni su za svaki stan, MASTER prekidač nalazi se u svakom stanu za gašenje sve rasvjete u stanu.

Rok završetka građevine: 12. mjesec 2025.

CIJENA:  NA UPIT

 

 

PBZ-CARD d.o.o., Radnička 42, Zagreb
T: +385 1 6363 630, +385 1 6363 631
E: info@pbz-nekretnine.hr, W: www.pbz-nekretnine.hr